Το αστέρι του Δαϋίδ

Boykott2

Σχεδόν μόλις ανήλθε ο Χίτλερ στην εξουσία το Γενάρη του ’33, τα Τάγματα Εφόδου (SA) άρχισαν τις επιθέσεις σε καταστήματα εβραϊκής ιδιοκτησίας σε μια απόπειρα να στιγματίσουν και να απομονώσουν τους Εβραίους από την υπόλοιπη κοινωνία. Η αστυνομία, η οποία ακόμη δεν βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Ναζί, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να σταματήσει τις επιθέσεις. Μέλη των Ταγμάτων Εφόδου συνέχισαν την καταστροφική τους μανία και εισέβαλαν σε δικαστικές αίθουσες από όπου άρπαζαν και έσυραν Εβραίους δικηγόρους και δικαστές στους δρόμους και τους υπέβαλλαν σε ταπεινωτικές πράξεις δημοσίως. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν πανεθνικό μποϊκοτάζ των εβραϊκών επιχειρήσεων στη Γερμανία, επιρρίπτοντας ευθύνες στους Εβραίους για τον αντιγερμανικό τόνο στο διεθνή Τύπο, και λίγο μετά οι διώξεις, τα στρατόπεδα συγκέντρωσεις, τα κρεματόρια.

11693839_704291416367234_6837479962079407374_n

Οι ίδιες φασιστικές πρακτικές σταμπαρίσματος με το “αστέρι του Δαϋίδ” φαίνεται πως άρχισαν να υιοθετούνται από φανατικούς υποστηρικτές του όχι. Η διχαστική γραμμή των στελεχών της κυβέρνησης “ή μ’ εμάς ή με τους δανειστές”, “υποστηρίζεις το ναι, άρα είσαι προδότης” βρίσκει καθημερινά πρακτική εφαρμογή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του έργου των τραμπούκων είναι η φθορά του εξωτερικού τοίχου της οικίας του ευρωπαϊστή φίλου δημοσιογράφου, Αντρέα Παπαδόπουλου και της οικογένειάς του, η βάναυση και ανατριχιαστική στοχοποίησή του. Ο Ανδρέας ουδέποτε έκρυψε τις πεποιθήσεις του και δημοσίως τις υποστηρίζει σταθερά σε πείσμα όλων όσων θα ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Οι δράστες έγραψαν “Γερμανοτσολιάδες”. Γιατί; Διότι στο μπαλκόνι κυματίζει η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπαρίσταμαι στον Ανδρέα και υπενθυμίζω πως δεν θα μας φιμώσουν, δεν θα επιτρέψουμε διχασμούς, Kristallnächte, Γκούλαγκ και μετατροπή της χώρας σε οπισθοδρομικό σκοταδιστικό κράτος. Πίσω φασίστες! Εδώ είναι ΕΥΡΩΠΗ!

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: