Ν’ ανακόψουμε την πορεία προς τον όλεθρο

10641171_625824234200641_8185737605918924568_n

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος (βίντεο), τον οποίο εκτιμώ, αλλά δεν είναι πολιτικός μου φίλος, σε χτεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, αλλά και τι θα γίνει στο άμεσα προσεχές μέλλον αν δεν αντιδράσουμε.
«Το ερώτημα ‘συμφωνώ με τα μέτρα ναι ή όχι’ είναι πεπλανημένο. Πίσω από αυτό το ερώτημα είναι ‘ναι ή όχι στη χρεοκοπία της χώρας’ και μετά είναι ‘ναι ή όχι στο ευρώ’, ‘ναι ή όχι στην Ευρώπη’»
«Την Κυριακή το βράδυ με ένα ‘όχι’ χρεοκοπούμε, με ένα ‘ναι’ έχουμε ελπίδα να βγούμε από την κρίση αλλά θα είναι επώδυνη η κατάσταση»

http://www.skai.gr/news/politics/article/284514/papadopoulos-ehoume-mia-poreia-thanatou-tis-horas-odeuoume-ston-olethro/

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: