Στη χώρα των παλαβών

system

Οι τελευταίες μέρες αποκαλύπτουν την κατάντια, στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα από πολιτικά και επιχειρηματικά σκουπίδια.
Βλέπουμε υπόκοσμο, τρόφιμους ψυχιατρίων και επικίνδυνους διχαστές να επιτίθενται με χυδαίους χαρακτηρισμούς, να προπηλακίζουν και να απειλούν ευθέως. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή είναι πραγματικά ξεφτίλα να βλέπει κανείς τα πλάνα από την αλήτικη, και φυσικά απρόκλητη, επίθεση του Μπέου στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τις προσβολές και τις απειλές της χολερικής Ζωής Κωνσταντοπούλου που έχει απολέσει κάθε μέτρο λογικής στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ Στουρνάρα, και τις φασιστικές εκρήξεις της ιδίας (όπως την σκαιά επίθεση στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ το βράδυ της 17ης Ιουνίου, την επίπληξη στον αστυνομικό επί της Β.Σοφίας κλπ), η οποία είναι εμφανές πως χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Έχουμε τη μήνυση της απίθανης ακροδεξιάς Μακρή στο Στουρνάρα και, επιπλέον, τις αγοραίες της εμετικές δηλώσεις κατά του Γ. Πανούση. Τα ίδια και ο βουλευτής Διαμαντόπουλος των γουναράδικων με στόχο το Γρηγόρη Ψαριανό, και η πολύ εκνευρισμένη Αγλαίτσα Κυρίτση στο φρούραρχο της Βουλής γιατί επέτρεψε στους ειρηνικούς φιλοευρωπαϊκούς διαδηλωτές να εισέλθουν στο προάυλιο του κοινοβουλίου. Θα ξέχασε ότι η ΠτΔ δικαιολογώντας το ντου αναρχικών προ μηνών είχε δηλώσει πως η Βουλή είναι ανοιχτή σε διαδηλωτές. Θα συνέχιζε ο κατάλογος των περιστατικών, αλλά δεν έχει νόημα. Να αναφέρουμε τους σταλινικούς “αρθρογράφους” της Αυγής, Μουλόπουλο και Καρτερό, γνωστούς τσανακογλύφτες του συστήματος που είδαν φως και μπήκαν; Τον Καμμένο; Τον άλλον που θέλει δίκες και Γουδή; Ουφ.

Σ’ αυτή τη χώρα της παρακμής όπου μόνο οι φελλοί μένουν στην επιφάνεια, αποδεικνύεται ότι με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΕΛ όλοι όλοι οι παλαβοί, οι ανερμάτιστοι, οι επικίνδυνοι, οι λαϊκιστές, οι κομπλεξικοί και άχρηστοι έχουν πάρει το “πάνω χέρι”.

Το ερώτημα είναι για πόσο; Για πόσο θα τα πληρώσουμε όλα αυτά ως κοινωνία; Η χθεσινή μεγαλειώδης διαδήλωση έξω από το κοινοβούλιο ήταν ένα ανέλπιστο πρώτο βήμα για να δείξουμε ότι υπάρχει και η κανονική Ελλάδα, ότι δεν τρελαθήκαμε όλοι, ότι στις συκοφαντίες των ΣΥΡΙΖαίων (διαδηλώνουν τα ταγιέρ και οι γούνες του Αδώνιδος) απαντούμε με ένα φτάνει πια, αρκετά ήταν, πίσω στις τρύπες σας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Η γη περιστρέφεται χωρίς εμάς και πρέπει να ξαναμπούμε σε τροχιά.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: