Η μάνα η εθνικίστρια

313475_383766591721690_545029393_n

Θυμάστε εκείνη την κυριούλα, την μαμά ενός από τους τραυματίες της επίθεσης κατά χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, έξω από το Νοσοκομείο που έκανε δηλώσεις εικοσάλεπτες προσπαθώντας να μας πείσει για το πόσο καλό παιδάκι είναι ο γιος της και πως καμιά σχέση δεν έχει με τη Χρυσή Αυγή και πως συνόδευσε κάτι φίλους του του εκεί για να ακούσουν κάτι ομιλίες για την Αρχαία Ελλάδα; Πέραν των αστείων ισχυρισμών της, παραξενευόμουν που καθόταν και μίλαγε ακατάπαυστα και ψιλοεγωκεντρικά μπροστά στις κάμερες, αντί να είναι στο πλευρό του γιου της, ο οποίος χαροπάλευε. Πού την έβρισκε την όρεξη; Το ίδιο και ο κηφισιώτης πατέρας του. Έβγαινε στα κανάλια και μιλούσε για το ήθος και τις δημοκρατικές αρχές της οικογενείας. Ευτυχώς το θύμα της επίθεσης επέζησε. Αλλά οι γονείς μας δουλεύανε ψιλό γαζί.

Η κυριούλα, διαβάζω, είναι υποψήφια με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά” και παρουσιάστηκε μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους της το Σάββατο, μεταφέροντας το μήνυμα του γιου της ότι “είναι πάντα δίπλα στον αγώνα των ελλήνων εθνικιστών για την απελευθέρωση της πατρίδας”. Παρόντων των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου και Ζαρούλια. Τώρα μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους σειρά.

Μπράβο στη μαμά. Περιμέναμε καριέρα από το πατέρα (του δολοφονημένου χρυαυγίτη) Φουντούλη, (βλ. σχετικώς
https://derlandstreicher.wordpress.com/tag/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B1/)
μας προέκυψε η κυριούλα η εθνίκω Ο.Βλάχου. Να μιλήσουμε για την ευθύνη που έχει για τις ναζιστικές ιδέες του γιου της;

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: