Αποκάλυψη: Το πρώτο βιβλίο του μυστικοσύμβουλου

1908265_10153915815845487_1645457468_n

Πληροφορίες ότι το εν λόγω πόνημα συνετάχθη σε νεαρή ηλικία από σημαίνοντα μυστικοσύμβουλο του πρωθυπουργού με χρήση ψευδωνύμου, ο οποίος έχει αφιερώσει τη δράση του στην προάσπιση των δύο πυλώνων, της πατρίδος και της ορθοδοξίας, κρίνονται, παρά τη διάψευση του Μαξίμου μέσω της ρεπόρτερ Σπυράκη και του πολιτικού αναλυτή Μπάμπη Παπαδημητρίου, ως απολύτως αξιόπιστες.

Σ’ αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας ξεσκεπάζει με μοναδικά επιχειρήματα την παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία κατά της πατρίδας μας και τη σχέση κομμουνισμού, μέντιουμ και της σατανικής μουσικής ροκ που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν τα ιερά και όσια της πατρίδος και της οικογένειας και να παρασύρουν τη νεολαία μας στον αμοραλισμό, την ηθική έκπτωση και τους αστρολόγους, καθιστώντας την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι στις επιδιώξεις των εχθρικών γειτόνων μας.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: