Το ξεκίνημα της δημο(κρα)τικής παράταξης Σκοτινιώτη/Παπατόλια απόψε: Βόλος δίχως “Αχίλλειο Πτέρνα”

banner 1

Το ξεκίνημα της ενιαίας δημοτικής παράταξης για το Βόλο και την προοπτική του, που κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη, πραγματοποιείται απόψε Τρίτη 1η Απριλίου, στις 8 το βράδυ, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο «Αχίλλειον». Η νέα παράταξη συγκροτείται από τη συνένωση της “Δημοκρατικής Συμπολιτείας” με επικεφαλής τον Π.Σκοτινιώτη και της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πολιτών” με επικεφαλής τον Απ.Παπατόλια.

Ο Βόλος είναι πολύ μεγάλος, πολύ ιστορικός και πολύ δημοκρατικός ώστε να διοικηθεί από έναν υποψήφιο εκ Καλυβίων Αττικής που τελεί υπό καθεστώς υποδικίας, άνευ προγράμματος και πολιτισμικών στοιχείων της χαμηλότερης υποστάθμης.

Χρέος κάθε δημοκρατικού πολίτη – δημότη του Βόλου είναι να μην επιτρέψει να πέσει η πόλη στα χέρια του ακατάλληλων, ακατάληπτων, επικίνδυνων “σωτήρων” της νύχτας και όσων έχουν συσπειρωθεί τριγύρω τους προσδοκώντας μικροωφέλη από το μοίρασμα της εξουσίας.

Με διακύβευμα την ίδια την υπεράσπιση της δημοκρατικής ιστορίας της πόλης, απευθύνεται προσκλητήριο, επομένως, σ’ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν τον μοναδικό σοβαρό και αξιόπιστο συνδυασμό, ώστε την επόμενη κρίσιμη πενταετία, με τη σταδιακή χαλάρωση των ασφυκτικών περιορισμών και των αποπνικτικών συνθηκών της κρίσης και των μνημονίων, να νοικοκυρευτεί περαιτέρω ο Δήμος και να υλοποιηθούν μέσω πόρων του ΕΣΠΑ σημαντικά έργα πνοής και ουσίας, έξω από λαϊκισμούς, απειλές και εύκολες υποσχέσεις.

Και αν κρίνουμε από χθεσινά δημοσιεύματα, ότι δημοσκοπήσεις που έφερναν το Σκοτινιώτη πρώτο και τον ενεφάνιζαν τέταρτο είχαν παραποιηθεί από τοπικά στελέχη του κόμματος της Συγγρού για προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επηρεασμού του πολιτικού κλίματος, το παιγνίδι τώρα αρχίζει.

Άντε ρε Βόλε, κάντο όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη!

Advertisements

Tags: , , , , ,

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: