Στο t-shirt του Σταύρου

1102-2798-029

Χαίρομαι για έναν και μοναδικό λόγο με το δημοσκοπικό φούσκωμα του Ποσειδώνα των Ποταμών.

Όσοι ψήφιζαν Χρυσή Αυγή από αντίδραση, τιμωρητικά, εκδικητικά, αντισυμβατικά, έτσι για σπάσιμο, “εναντίον” του συστήματος, από ιερή αγανάχτηση, αμορφωσιά, ημιμάθεια, μόδα κλπ. και λιγότερο από ιδεολογία – χωρίς να είναι κατ’ ανάγκη ναζί (μολονότι για εμάς όποιος έριξε με το χεράκι του ψήφο στη Χρυσή Αυγή δεν είναι άμοιρος ευθυνών, γνώριζε καλά τι ψηφίζει και είναι συνυπεύθυνος για κάθε μαχαιριά, κάθε μπουνιά και κάθε απειλή που εκτοξεύεται από την εν λόγω συμμορία), τώρα έχουν μια εναλλακτική λύση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τους χωράει όλους. Το προϊόν του μπορεί να τους απορροφήσει. Φροντίζει επιμελώς γι’ αυτό. Επομένως και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής φυσικά.

Μα πόσοι και πόσοι δεν λέγανε/λέγαμε: Ας ψηφίζουν όποιον θέλουν και ό,τι νάναι. Αρκεί να μην ψηφίζουν ναζί, να μην ενισχύουν τη Χρυσή Αυγή, τα άκρα, τις δυνάμεις του σκότους και της εκτροπής.

Μόνο γι’ αυτό χαίρομαι. Γιατί τώρα που ξηλώνεται το πουλόβερ της Χρυσής Αυγής (και ήδη δύο βουλευτές ανεξαρτητοποιούνται), οι σκόροι θα βρουν καινούργιο στρωμένο τραπέζι. Στο t-shirt του Σταύρου.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: