Αρβανίτης, ο Paranoia senior των ναζί

1618565_514502695332796_429174753_n

Τι θα κάνουν η δικαιοσύνη και η Βουλή μ’ αυτόν τον παρανοϊκό τον Αρβανίτη της ναζιστικής συμμορίας;

Με πολύ φρέσκο το δικαστικό αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων εννέα βουλευτών της, ο εν λόγω psycho χαιρετάει ναζιστικά στην Κρήτη και την επόμενη ημέρα επαναλαμβάνει την πρόκληση στο Κοινοβούλιο!

Μας έχει πει ότι κοιμάται με την καραμπίνα του στο κρεβάτι. Έχει καθυβρίσει και απειλήσει επανειλημμένως βουλευτές άλλων κομμάτων στην Ολομέλεια, τις επιτροπές και τους διαδρόμους της Βουλής. Ο μονίμως εμπρηστικός και αμετανόητος συνήγορος του δολοφόνου του Τεμπονέρα (σ.σ. έχει γράψει και βιβλίο επ’ αυτού) έχει αρνηθεί το Ολοκαύτωμα και έχει χαρακτηρίσει τους Εβραίους “τον πιο μισητό μας εχθρό”. Ο ιδιότροπος ναζί στο παρελθόν έχει επιτεθεί στους ηλικιακά νέους βουλευτές της συμμορίας του λέγοντας “ότι δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα”, ενώ όλοι τον θυμόμαστε να διαπληκτίζεται εκτός εαυτού με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της ΓΑΔΑ.

Να ειδοποιήσουμε τους οικείους του να έρθουν να τον μαζέψουν;

———–

Αφού παλαιότερα έχουμε ευχαριστήσει τον κουλ Στ. Θεοδωράκη και τον Ευαγγελάτο ως τους πρώτους που “ξέπλυναν” στην τηλεόραση τη Χρυσή Αυγή, απονέμουμε σήμερα συγχαρητήρια στον Χατζηνικολάου που έβγαλε χθες στο γυαλί τον Κασιδιάρη, έτσι για να έχουμε σφαιρική άποψη για τα γεγονότα όταν συζητάμε για τη Χ.Α, αλλά και στον γραφικό Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος επαιρόταν σε τριτοκοσμικό κανάλι, σε μια αδιανόητη εκπομπή με γκάλοπ που έδινε στους ναζί 25%, ότι μετέδιδε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του έγκλειστου αρχηγού (του).

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: