Οι εκλεκτικές συγγένειες της Χρυσής Αυγής

nazi-smack

Η κοινή γνώμη χαζεύει το φωτογραφικό υλικό που οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ εντόπισαν στους υπολογιστές βουλευτών και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Τώρα πλέον, ελπίζω πως ούτε ο πιο δύσπιστος δεν θα πρέπει να αμφισβητεί το γεγονός ότι αυτά τα καλόπαιδα της παραστρατιωτικής συμμορίας, διαποτισμένα με το δηλητήριο του μίσους, προετοιμάζονταν για εμφύλια σύρραξη.

Τα νέα στοιχεία: Εκατοντάδες φωτογραφίες Χρυσαυγιτών – “Ράμπο” με καλάσνικοφ και M16, εικονικές εκτελέσεις, κατασκηνώσεις με όπλα, εκπαίδευση στην αυτοάμυνα και στον χειρισμό όπλων, ναζιστικοί χαιρετισμοί από παιδάκια και γιαγιάδες, σημαίες με το σήμα των SS, ο Ρουπακιάς πανταχού παρών και μια ψυχωτική εμμονή στα όπλα – ακόμη και στις κρεβατοκάμαρες τα έπαιρναν και φωτογραφίζονταν μαζί τους τα χρυσαύγουλα με την αυξημένη τεστοστερόνη.

Η προσοχή μας εστιάζει σε ένα άλλο, μείζονος σημασίας, σημείο: Ενώ τα τάγματα εφόδου δολοφονούσαν ανενόχλητα τον Φύσσα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που παρακολουθούσαν αμέτοχοι από απόσταση, έπαιρναν εντολή να μην εμπλακούν! Τούτο προκύπτει από την απομαγνητοφώνηση των διαβιβάσεων του κέντρου της Άμεσης Δράσης. Ιδού οι αποκαλυπτικοί διάλογοι:

” 20 άτομα της Χρυσής Αυγής μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με άτομα του γνωστού χώρου (Σ.Σ αναρχικοί)”

“Παραμείνατε σε απόσταση να μας δίνετε εικόνα”.

Οι εκλεκτικές συγγένειες Χρυσαυγιτών και τμημάτων της ΕΛΑΣ, παλιά ιστορία, επιβεβαιώνονται και στοιχειοθετούνται με τον τραγικότερο τρόπο. Αποδείχθηκαν, ωστόσο, καταδικαστικές για τη ζωή του Παύλου Φύσσα. Η αδράνεια, η ολιγωρία και οι ευθύνες της Αστυνομίας πρέπει να διερευνηθούν άμεσα. Οι διάλογοι (51 αρχεία) έχουν υποβληθεί συμπληρωματικά στις ειδικές ανακρίτριες.

Στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα μόλις έρχονται στο φως ισχυρές ενδείξεις ότι υπάρχουν κι άλλοι συνένοχοι. Με στολές κι αυτοί, μόνο που δεν φορούν την παραλλαγή των ταγμάτων εφόδου.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: