Οι “τρομοκράτες” του ΣΥΡΙΖΑ

1453421_483296948453371_1251542853_n

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βαφτιστήρα του Γλύξμπουργκ, προέβη χθες σε μια εξωφρενική, προβοκατόρικη και χυδαία ανακοίνωση στο πλαίσιο του συνήθους μαλλιοτραβήγματος με το ΣΥΡΙΖΑ – αυτή τη φορά για το θέμα της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η κυρία Α. ξεπερνώντας τα εσκαμμένα κατονόμασε ένα προς ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της “17 Νοέμβρη” καταλήγοντας στην απαράδεκτη θεωρία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει ηθική νομιμοποίηση και άλλοθι σε δολοφόνους- τρομοκράτες.

Ποινικοποιεί δηλαδή το δικαίωμα στην υπεράσπιση, μια κατάκτηση του σύγχρονου πολιτισμού, ακόμη και αν ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει το απεχθέστερο έγκλημα. Κατά καιρούς δε, έγκριτοι συνταγματολόγοι, διανοούμενοι, πολιτικοί έχουν παραστεί ως μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορουμένων για τρομοκρατία. Είναι όλοι συλλήβδην τρομοκράτες;

Η πολιτικά νεόκοπη εκπρόσωπος της ΝΔ, απτόητη, εγκαλεί τον Τσίπρα για “συνεργασία” με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ
που “συμπαθούν” την τρομοκρατία. Και τον κατηγορεί ότι δεν τους διαγράφει.

Το μέγιστο ατόπημα της Ασημακοπούλου είναι η κατασκευή μαύρης λίστας στην περιβόητη μονταζιέρα της Συγγρού και η διακίνησή της στα ΜΜΕ. Στη λίστα περιλαμβάνονται αγωνιστές από τον δικαιωματικό και κινηματικό χώρο, οι οποίοι στιγματίζονται και διασύρονται.

Ιδού η ανακοίνωση:

(Ο Τσίπρας αμέριμνος συνεργάζεται με….)

· Τον επικεφαλής της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» Νίκο Γιαννόπουλο (μάρτυρα υπεράσπισης του Δ. Κουφοντίνα) που τον χαρακτηρίζει «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα» και τη 17 Νοέμβρη «μία αριστερή οργάνωση». (Ο Δ. Κουφοντίνας καταδικάστηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις).

· Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρσέφσκι, μάρτυρα υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού που είχε επιτεθεί στη δικαιοσύνη για την καταδίκη των μελών της 17 Ν, κάνοντας -μεταξύ άλλων- λόγο, για “δίκη φρονημάτων” (Ο Σάββας Ξηρός καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση).

· Το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μπελαντή που συμμετέχει σε εκδηλώσεις “για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της 17Ν» από κοινού με τον Κουφοντίνα και σε εκδηλώσεις της «επιτροπής για την απελευθέρωση του Α. Γιωτόπουλου” (Ο Γιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή του στη 17Ν).

· Τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μάρτυρα υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη, 23 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη).

· Τον Παναγιώτη Λάμπρου – υποψήφιο Βουλευτή (2012) και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και μάρτυρα υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη.

· Τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάρτυρες υπεράσπισης του Χριστόδουλου Ξηρού Τίτο Καρίμαλη, Γιώργο Μαρκατσέλη, Δημήτρη Καρακώστα, Μανώλη Σαρρή. (Ο Χριστόδουλος Ξηρός καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση).

Εδώ τελειώνει το αστείο. Επειδή τους μισούς από τους “συμπαθούντες την τρομοκρατία” τυχαίνει να τους ξέρω, θα πρότεινα, αντί για χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και διαψέυσεις, να τραβήξουν μια αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στην κυρία Ασημακοπούλου για να τελειώνει η γελοιότητα.

Θα υπενθυμίσω στους φίλους ότι πριν από χρόνια κατηγορήθηκε κατά τον ίδιο τρόπο αστήρικτα και συκοφαντικά έγκριτος και πολύ γνωστός εκλογολόγος για σχέσεις με την τρομοκρατία. Εκείνος απάντησε με αγωγή 100 εκατομμυρίων δραχμών, την κέρδισε και έκτισε ένα ωραιότατο σπίτι στην Αίγινα. Ας κάνουν το ίδιο και τα σημερινά θύματα του κυνηγιού μαγισσών της ΝΔ και όταν χτίσουν τα εξοχικά τους, ας μην ξεχάσουν να τοποθετήσουν πλάκα στην κεντρική είσοδο, στην οποία θα αναγράφεται: “ανεγέρθη με δωρεά της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου”.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: