Στο σκυλάδικο της Χρυσαυγής

vourliwtis_03b

Κάπου, κάποτε, δεν θυμάμαι ποιος, μου είχε σφυρίξει ότι ο τύπος των Going Through, αυτής της φτηνιάρικης απομίμησης βλαχοράπ σχήματος που παριστάνει τον σκληρό σε 13χρονους τηλεθεατές του MAD, είναι μεγάλο φασισταριό.

Η άχρηστη πληροφορία εκείνης της ημέρας ξέμεινε κάπου στο recycling bin της μνήμης. Σήμερα, μ’ αυτά που διαβάζω επανήλθε στην επιφάνεια.

Μετά το ξεμπρόστιασμα του άθλιου χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη από την Πασιονάρια Δέσποινα Βανδή (* ποτέ δεν περίμενα ότι θα απασχολούσα το πληκτρολόγιο με ονόματα της πίστας), αγωνιούσε το πανελλήνιο σχετικά με το ποιος θα την αντικαθιστούσε, διότι ο Σφακιανάκης είχε προγραμματίσει πρεμιέρα στις 7/12 και οι μέρες περνούσαν. Οι αντικαταστάτες βρέθηκαν άμεσα:

Οι Going Through του Βουρλιώτη – όνομα και πράγμα ο τύπος. Ο ανυπόφορης αισθητικής “ράπερ” (ράπερ να τον κάνει η μάνα του) των σκυλάδικων δίνει το ένα χέρι στον άθλιο φασίστα Σφακιανάκη, ενώ με το άλλο χώνει τα χιλιάρικα βαθιά στην τσέπη της χιπχοπάδικης βράκας του. Το “για τα λεφτά τα κάνεις όλα” θα το ερμηνεύσει το γκρουπ, που υποτίθεται υπηρετεί ένα αντισυμβατικό μουσικό είδος της αντικουλτούρας;

Το κλου δεν είναι αυτό. Δεν έγκειται στη συγκεκριμένη επιλογή το κράξιμο. Πολλοί έγλυψαν, συμβιβάστηκαν, απαρνήθηκαν, πουλήθηκαν για τα λεφτά. Το ζήτημα είναι ότι ο Βουρλιώτης, ο οποίος, διαβάζω, προ διμήνου έκανε ντουέτο με άλλον έναν φασιστοσκυλά, τον Γονίδη, το παίζει ΚΚΕές. Φανατικός και σταμπαρισμένος.

Δεν ξέρω, αν θυμάστε την κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – Βουρλιώτη για τη συμμετοχή του τελευταίου στο περσινό φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ο συνθέτης του πχιοτικού “πόσο μαλάκας είσαι” μιλούσε τότε στο «Πρώτο Θέμα» (πού αλλού) δηλώνοντας ότι “είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια”. Μάλιστα την “έπεφτε” στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση”!!!

notis

Τώρα το πώς κολλάει ο κατά δήλωσή του ΚΚΕές Βουρλιώτης, που ταΐζει εδώ και χρόνια σκουπίδια και μούρη τους Greek teens, από τη μια να προσφέρει χείρα βοηθείας στον ναζί Νότη Σφακιανάκη μπαίνοντας προθύμως στο σχήμα του και από την άλλη να το παίζει ταγμένος – υποτίθεται -στη μουσική με τις κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις που υπηρετούσε ο Παύλος Φύσσας, το αφήνουμε στους ψυχιάτρους. Η απόφασή του προφανώς ήταν καλλιτεχνικής φύσης.

Η αναξιότητα των φελλών που η ελληνική κοινωνία γέννησε, ανέδειξε και ανέχθηκε και η ψυχική τους σύνδεση με τη Χρυσή Αυγή αρχίζει να αποκαλύπτεται.
΄
——————
Δείτε εδώ όλο το story της διαμάχης ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και του κομμουνισταρά Βουρλιώτη ο οποίος καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ για τα ναρκωφεστιβάλ!!!

http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=133755&artTitle=apistefti_kontra_syriza_kai_kne_gia__goin_through_kai_nebma_

Δείτε επίσης:

Γαϊτάνος – Notis: Επιτέλους ο πνευματικός κόσμος σπάει τη σιωπή του

https://derlandstreicher.wordpress.com/2012/10/24/%CE%B3%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-notis-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8C/

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s