Οι 11 ημίθεοι του Ολύμπου θα διδάξουν τόπι και στη Βραζιλία

Η ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επικράτησε στο μπαράζ επί της Ρουμανίας και προκρίθηκε στο Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Εκεί, στον κολοφώνα της δόξα τους, ελπίζουμε πως θα κρεμάσουν επιτέλους τα παπούτσια τους μετά από μια περίλαμπρη και δαφνοστεφανωμένη καριέρα οι Καραγκούνης και Κατσουράνης.

to

Από εμάς συγχαρητήρια και καλό ταξίδι.

Επ’ ευκαιρία, ας απολαύσουμε ξανά το επικό γκολ της εθνικής Ελλάδας που προς στιγμή έκανε πιο ενδιαφέροντα τον αγώνα στο Βουκουρέστι αποδεικνύοντας ότι η ομάς τω όντι διαθέτει φαντεζί παίκτες ασύλληπτης τεχνικής, άψογης εκτελεστικής δεινότητας και άριστης αντίληψης του χώρου.

Έχει πετύχει αυτογκόλ και αυτογκόλ ο Βασίλης Τοροσίδης (με τον Ολυμπιακό), αλλά η αυτογκολάρα-φωτοβολίδα που έβαλε χθες στον καημένο τον Καρνέζη του εξασφαλίζει σίγουρα συμμετοχή στην ψηφοφορία της FIFA για τα (αυτο)γκολ της χρονιάς.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: