Ανέλπιστη υποστήριξη των ναζί από…αριστερούς

Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Τι να κάνεις όταν βλέπεις ultra-αριστερούς γνωστούς και μη εξαιρετέους κονδυλοφόρους με αποψάρα, που κατά τ’ άλλα δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, να υποστηρίζουν παραληρηματικά συνωμοσιολογικές θεωρίες περί Χρυσής Αυγής, τις οποίες η ναζιστική εγκληματική οργάνωση αξιοποιεί ασμένως και σπεκουλάρει δεόντως;

2062327535_d0511ad954

Εντάξει, δεκτόν ότι ο καθείς έχει την άποψή του και δικαίωμά του να την εκφράζει – δημοκρατία έχουμε – αλλά στην περίπτωση των κ.κ. Δελαστίκ και Φωτόπουλου μια επίσκεψη στον ψυχίατρο δεν θα έβλαπτε. Ε, κάποια στιγμή…

Έχουμε και λέμε: Την περασμένη Κυριακή δημοσιεύτηκαν δύο κείμενα από τους ως άνω γνωστούς αρθρογράφους (ο ένας κινείται στο χώρο της Ανταρσύα, ο άλλος στον οικοαναρχισμό και την “περιεκτική δημοκρατία”, το copyright – one man show του Φωτό). Το ένα κείμενο φιλοξενήθηκε στο Πριν (και όχι στο Έθνος, όπως λανθασμένα αναπαράγεται στο διαδίκτο, στο οποίο ο Δελαστίκ αρθρογραφεί καθημερινά) και το άλλο στην Ελευθεροτυπία.

Και οι δύο δημοσιογράφοι επιχειρούν να διερευνήσουν το κίνητρο της κυβέρνησης για τον αντιναζιστικό ακτιβισμό της, το πολιτικό κίνητρο και τον εντολοδόχο του δράστη. Στις αναλύσεις τους κάτι ξέχασαν στο δρόμο, καθώς αφήνουν στο απυρόβλητο την εγκληματική οργάνωση, για να μην πω τίποτε βαρύτερο.

Ο Δελαστίκ (πάντα χολερικός και δικαιωμένος, στην πρώτη γραμμή του αντιγερμανισμού, μονίμως αγανακτισμένος και συνωμοσιολογών, κατά των μνημονίων, κατά των Τούρκων, υπέρ όλων των εθνικών θεμάτων -Μασεντουάν, Αλβανία, “Ψευδοκράτος”, νερά του Αιγαίου και της σχετικής εθνικιστικής ατζέντας- σε βαθμό που να αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο αυτός ο τύπος δηλώνει ακρο-αριστερός) θέτει το ερώτημα “ποιος ωφελείται πολιτικά από το έγκλημα”; Δίνει ο ίδιος την απάντηση: “Από πολιτική σκοπιά, πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή δολοφονίας την έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης”!!! (Ο Δελαστίκ σπεύδει να προδικάσει ότι η ηγεσία της Χ.Α είναι αθώα, την ώρα που η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, σύμφωνα με τις “διαρροές”, ακουμπά τα κορυφαία κλιμάκια).

Το αποκορύφωμα όμως της συνωμοσιολογίας του Δελαστίκ, αναφερόμενου στις θέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, είναι το εξής: “Πυκνώνουν τις αναπόδεικτες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αμφιβολίες για το κατά πόσο ο δολοφόνος έδρασε όντως πρωτοβουλιακά ή αν σκότωσε εκτελώντας εντολές κάποιων άγνωστων σε εμάς κέντρων, διαφορετικών πάντως από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής”!!! Ακόμη ένας που βλέπει σκοτεινά κέντρα. Προφανώς τους ραελιανούς Ελοχίμ, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τους Ρόλινγκ Στόονς.

Το δεύτερο άρθρο είναι ακόμη πιο αισχρό, αποκαλυπτικό της συγχύσεως του αρθρογράφου και ενδεικτικό του καψίματος που έχει ενσκήψει μετά από δεκαετίες ομφαλοσκόπησης και επαναστατικών παραισθήσεων σε πολλά γκριζαρισμένα κεφάλια της (ακρο)αριστεράς. Γράφει ο Φωτόπουλος στην Ελευθεροτυπία: “Κατά πάσα πιθανότητα η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη, εφόσον άλλωστε δεν είχε κίνητρο…”!!! Καταλήγει ξεπλένοντας την αμαρτωλή Χρυσή Αυγή στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ: “Έχει ξεσηκώσει όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένης της εκφυλισμένης Αριστεράς, αλλά και τα όργανα της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ” !!! Α, γεια σου! Πέστο έτσι μεγάλε να το καταλάβουμε!

Πέραν της πλάκας – που δεν είναι καθόλου πλάκα, οι άνθρωποι όντως πρέπει να κοιταχθούν – η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την ανέλπιστα ένθερμη υποστήριξη εξ ευωνύμων: Αναδημοσιεύει και τα δύο άρθρα στην ιστοσελίδα της σχολιάζοντας για τον Δελαστίκ ότι “λέει το αυτονόητο” και για τον Φωτόπουλο “κατάθεση έντιμου αριστερού. Η σιωνιστική ελίτ απαιτεί την απαγόρευση της Χ.Α”.

Το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Άντε και πυρηνάρχες, καημένοι.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

One response to “Ανέλπιστη υποστήριξη των ναζί από…αριστερούς”

  1. atheofobos says :

    Έχουν και οι δύο τρικυμία εν κρανίω!
    Την απλή σκέψη ότι ο δράστης έκανε ότι έκανε γιατί είχε την βεβαιότητα ότι δεν επρόκειτο να συλληφθεί από τους φίλα προσκείμενους αστυνομικούς της περιοχής δεν περνάει από το μυαλό τους;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: