Ο πρώτος νεκρός

Η χθεσινοβραδινή εν ψυχρώ δολοφονία αντιφασίστα στο Κερατσίνι έχει πολιτικά κίνητρα. Και είναι η πρώτη τέτοιου τύπου. Ο μαχαιροβγάλτης της παρέας με τα μαύρα ομολόγησε την πολιτική του ταυτότητα:
http://www.topontiki.gr/article/58439/Eimai-Xrusaugitis-omologise-o-dolofonos-tou-34xronou

1239608_572712389462271_25753294_n

Δεν μένει να πούμε πολλά πλέον για το πώς και γιατί μια συμμορία χούλιγκανς και ψυχοπαθολογικών ατόμων, η οποία δρούσε επί χρόνια στο σκοτάδι συνωμοτικά από το περιθώριο πέρασε στην κεντρική λεωφόρο του συστήματος. Έχουν λεχθεί τα πάντα.

Ήταν ζήτημα χρόνου το συσσωρευμένο μίσος και οι δολοφονικές επιθέσεις να στοχεύσουν πολιτικούς αντιπάλους με στόχο να τους βγάλουν από τη μέση. Είχαν προηγηθεί μετανάστες, ομοφυλόφυλοι, Ρομά, άλλοι περισσότεροι τυχεροί, άλλοι άτυχοι. Ενθαρρυμένοι οι χρυσαυγίτες από την αφασία του κράτους, ανέβασαν level στην απάνθρωπη δράση τους.

Ο Παύλος Φύσσας έπεσε χθες το βράδυ νεκρός, χτυπημένος από το μαχαίρι του μίσους και της κτηνωδίας των νεοναζί. Είναι ο πρώτος, αλλά όχι ο τελευταίος όσο η ανοχή και η απάθεια απέναντι στη γιγάντωση και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής διέπει το πολιτικό σύστημα, τη δικαιοσύνη και τις αστυνομικές αρχές.
Αν δεν λειτουργήσουν σύμφωνα με το θεσμικό τους ρόλο ΤΩΡΑ για να προασπίσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλοί δολοφονημένοι από τα τάγματα εφόδου των νεοναζί.

Αν συνεχίσουν αρμόδια υπουργεία, αστυνομία, εισαγγελικές αρχές να σφυρίζουν αδιάφορα, η χώρα πολύ σύντομα θα μπει σε περιπέτειες εμφυλιοπολεμικού τύπου. Διότι η δράση της Χ.Α είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αυτοργάνωση και αντίδραση από άλλους χώρους και τότε θα εισέλθουμε σε ένα γαϊτανάκι αδιάλειπτης βίας, από το οποίο θα είναι αδύνατον να εξέλθουμε, καθώς φαίνεται ότι η βία και το χάος συνιστούν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Ο νεκρός Παύλος Φύσσας ας αφυπνίσει τις δημοκρατικές συνειδήσεις των πολιτών και ας δώσει την αφορμή για οργανωμένη δημοκρατική αντεπίθεση: Κλείστε τα γραφεία-οπλοστάσια των δολοφόνων. Ρίξτε τους στη φυλακή για κάθε ποινικά κολάσιμη πράξη τους. Κόψτε τους τον αέρα όταν δημιουργούν επεισόδια στο Γράμμο, τα σύνορα και το Μελιγαλά. Με αστυνομικές δυνάμεις. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν για κανέναν: Ούτε για όσους ψηφίζουν το ναζιστικό απολειφάδι, ούτε για την κυβέρνηση με τη θεωρία περί δύο άκρων, ούτε για τις αρχές που δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

One response to “Ο πρώτος νεκρός”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: