Μαγκιές στα Παόκια;

Οι ντόπιοι ψυχοναζί εδώ και χρόνια επιχειρούσαν οργανωμένα να παρεισφρύσουν στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, στους οποίους έβλεπαν μια ανεξάντλητη πηγή στρατολόγησης σκληροπυρηνικών μελών. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφεραν. Στην περίπτωση όμως του ΠΑΟΚ έσπασαν τα μούτρα τους.

images

Με αφορμή το περιστατικό νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με t-shirt του UCK και εν συνεχεία ανάρτησε την εικόνα στο facebook, ξέσπασε βεντέτα μεταξύ οργανωμένων και νεοναζί, καθώς στη Χ.Α είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν υποδείξεις και να δώσουν μαθήματα πατριωτισμού προς τους φιλάθλους της προσφυγικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τα καρντάσια δεν ψάρωσαν και απάντησαν άμεσα με μια μετωπική, επικοινωνιακή επίθεση – προεξάρχοντος του κεντρικού τους συνδέσμου “Θύρα 4” και συνεπικουρούμενου από δεκάδες άλλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδού η ανακοίνωση των Παοκτζήδων:

…Από την πρωτοφανή έφοδο του κρετινισμού δεν θα μπορούσε να λείψει και η αποθέωση της βλακείας. Σε ένα γελοίο κείμενο της Χρυσής Αυγής, παρακολουθούμε μαθήματα ιστορίας για την ίδρυση του ΠΑΟΚ, διπλωματικές συμβουλές για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η ενέργεια του παίκτη, μέχρι και προσπάθεια δημιουργίας ενιαίου μετώπου με την Σερβία για να αντιμετωπιστεί ο φανταστικός Αλβανικός κίνδυνος! Δυστυχώς για όλους τους επίδοξους καιροσκόπους, το όνομα και η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του ΠΑΟΚ δεν προσφέρονται για πολιτικά παιχνίδια από ΚΑΝΕΝΑ κόμμα ή κομματικό μόρφωμα. Όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό θα φάει τα μούτρα του, είτε είναι εντός ΠΑΟΚ, είτε είναι εκτός. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος περήφανων μεταναστών, από αυτών που ήρθαν σφαγμένοι και κυνηγημένοι σαν Έλληνες από την Τουρκία και όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους φέρθηκαν σαν σκουπίδια επειδή ήταν Τούρκοι. Πάνω σε αυτές τις συνθήκες μεγαλούργησε ο σύλλογος και έφτασε στο σημείο να γίνει η μοναδική λαοφιλής ομάδα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μαθήματα δεν δεχόμαστε από κανέναν, ιδιαίτερα από άτομα που επιδιώκουν να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους με την συστηματική ενασχόληση με μ…ίες…

Σε μια χρονική συγκυρία, κατά την οποία βλέπουμε ολοένα και περισσότερους επαγγελματίες του δημοσίου χώρου -πολιτικούς, επικοινωνιολόγους, δημοσιογράφους (λ.χ.ο Παπαδημητρίου του ανεκδίηγητου πλέον ΣΚΑΙ χθες βράδυ έδινε ρέστα για συνεργασία της ΝΔ με τη Χ.Α) να χαϊδεύουν και να γλύφουν τη Χρυσή Αυγή, να παριστάνουν τις κότες ή/και να νομιμοποιούν την εγκληματική συμμορία με την παθητικότητα, την αδιαφορία και την σιωπή τους, η κίνηση των οπαδών του ΠΑ0Κ, αντιφασιστική και ριζοσπαστική, δείχνει το δρόμο.

Κάτι προσπάθησαν να ψελλίσουν οι νεο-χαζοί, αλλά οι ΠΑΟΚτζήδες επικοινωνιακά τους πήραν τα σώβρακα. Και δεν έμειναν σ’ αυτό. Την Τετάρτη το βράδυ επισκέφτηκαν με τα διακριτικά της ομάδας τους και χωρίς ειρηνικές προθέσεις τα γραφεία της συμμορίας στην οδό Καζαντζάκη στη Θεσσαλονίκη στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους ταμπουρωμένους καραφλούς, οι οποίοι κάλεσαν, ευτυχώς έγκαιρα και σωτήρια για την ελληνική σωματική τους ακεραιότητα, την αστυνομία. 45 προσαγωγές, δικαστήρια και συγκεντρώσεις συμπαράστασης ΠΑΟΚτζήδων σήμερα. Θα έχει και συνέχεια.

Θα μου πείτε, χούλιγκανς εναντίον χούλιγκανς; Η Χ.Α το φυσάει και δεν κρυώνει. Το προνομιακό της πεδίο, η κερκίδα, της γυρνάει μπούμερανγκ.Τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη. Με τα μέσα και τις μεθόδους της, αυτές που καταλαβαίνει. Οι πολλές ευγένειες μαζί της πρέπει επιτέλους να κοπούν. Κι αν δεν το κάνουν αυτοί που οφείλουν, ας το κάνουν με λιγότερο κόσμιο τρόπο, οι ΠΑΟΚτζήδες, οι τσιγγάνοι στην Καλαμάτα, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, οι περιφρουρήσεις κουκουέδων κλπ. σε εκδηλώσεις μνήμης κλπ. Έστω αυτοί, τώρα που το τέρας ορθώνεται δημοσκοπικά και βγαίνει παγανιά.

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: