Κάνουν εξωτερική πολιτική οι ναζί;

Οι προκλήσεις των ναζί δεν έχουν όρια. Σε μια κρίσιμη απ’ όλες τις απόψεις συγκυρία για τη χώρα μας αποδεικνύουν με την επικίνδυνη δράση τους καθημερινά και με κάθε ευκαιρία ότι δεν υπάρχει μέτρο σε μια χώρα-ξέφραγο αμπέλι, όπου ο κάθε ψυχάκιας κάνει ό,τι γουστάρει. Όπως αφέθηκαν να βγουν από τους υπονόμους της ιστορίας και τις συνωμοτικές τους τρύπες, στις οποίες φυτοζωούσαν επί χρόνια, έτσι σήμερα αναδεικνύουν τη διάλυση του κράτους αναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά ρόλο διαμορφωτή της εξωτερικής πολιτικής.

??????????

Έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν πυκνώσει οργανωμένες δράσεις εθνικιστικής προπαγάνδας και ρατσιστικού μίσους στα πομακοχώρια και στα σύνορα των Ευζώνων συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων σε υπηκόους γειτονικών χωρών, χθες ήταν η σειρά απαράδεκτων πρωτοβουλιών στα ελληνοαλβανικά σύνορα από την πλευρά των ναζί, που στόχο έχουν να αποσταθεροποιήσουν, να πλήξουν, να δημιουργήσουν διπλωματικά επεισόδια και να ηλεκτρίσουν ακόμη περισσότερο τις ευαίσθητες και τεταμένες τον τελευταίο καιρό σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Χωρίς να τους σταματήσει κανένας, μια ημέρα μετά το εμετικό εμφυλιοπολεμικό σόου στο Γράμμο, μετακινήθηκαν οργανωμένα στην Κακαβιά και έκλεισαν με το “έτσι θέλω” τα σύνορα για όση ώρα ήθελαν φωνάζοντας εθνικιστικά και αλυτρωτικά συνθήματα όπως «εκεί εκεί ψηλά στην Πρεμετή, σημαία θα υψώσουμε και πάλι ελληνική». Ο παλικαράς βουλευτής Παππάς έβγαλε μάλιστα και λόγο διευκρινίζοντας ότι «ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου». «Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή», ανέφερε μεταξύ άλλων και ζήτησε την «απελευθέρωση της ελληνικής γης».

Το αστειάκι με την ανεξέλεγκτη και εθνικά επικίνδυνη δράση των ναζί πρέπει να σταματήσει, διότι θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε τεράστιες εμπλοκές στην εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια της χώρας. Είναι αδιανόητο να επιτρέπεται σε ακραίους να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, ανενόχλητοι και ενθαρρυμένοι από την αδράνεια και την παθητικότητα του κράτους. Δένδια, Αβραμόπουλε μαζέψτε τους πριν είναι πάρα πολύ αργά.

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: