Ο Στουρνάρας ξέρει

Μεταξύ μας ας είμαστε ειλικρινείς: Περίμενε κάποιος την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ υπό τις παρούσες συνθήκες δημοσιονομικής προσαρμογής; Το περιβόητο ΕΕΤΗΔΕ “βαφτίστηκε” τελικώς Ενιαίος Φόρος Ακινήτων και θα εισπράττεται κανονικά από τη ΔΕΗ.

392657_10152684459690487_1805595462_n

Υποτίθεται ότι αυτή είναι η πρόταση της κυβέρνησης, η οποία περιλαμβάνει μείωση του φόρου 10-15%, έτσι για να χρυσωθεί το χάπι. Μένει βεβαίως να γίνει αποδεκτή και από την Τρόικα.

Νιώθει κανείς ανάμεσά μας προδομένος από τους πολιτικούς; Δεν θα έπρεπε. Καλό θα είναι οι πολιτικοί, από τη μία, να αποφεύγουν ατυχείς μεγαλοστομίες τύπου “δεν το ψηφίζουμε” και από την άλλη, οι πολίτες να ακούν μόνο εκείνον που ό,τι λέει – συνήθως αρνητικό -δυστυχώς γίνεται: Τον Στουρνάρα.

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: