Χούλιγκανς του 10%

Χούλιγκανς, τραμπούκοι, γεμάτοι μίσος με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους από πίσω τους. Αδρανής πολιτεία, περίεργοι δικαστικοί, φίλα προσκείμενοι αστυνομικοί, παθητικά ΜΜΕ, αμήχανοι πολιτικοί είτε κάνουν τα στραβά μάτια, είτε ξορκίζουν το κακό υποβαθμίζοντάς το.

1957540347_atmxraygi_jpg

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω για το ξαλάφρωμα του βουλευτή Παππά, τις ταραμοσαλάτες στο Μέγκα, τα κρυφά σχολειά, τις απειλές, τα μαχαιρώματα και τις δολοφονίες. Αντιμετωπίζεται με πολιτική επιχειρηματολογία μια συμμορία προβληματικών (που ούτε αυτό καλά-καλά ναζισμός δεν ξέρουν τι είναι), η οποία ξεπήδησε από τις κερκίδες των οργανωμένων οπαδών – στρατών των μεγάλων ομάδων, τον υπόκοσμο της νύχτας και τα γυμναστήρια;

Γνωρίζουμε όλοι ότι επί χρόνια οι χούλιγκανς επιδίδονταν σε έναν ακήρυχτο και λυσσασμένο πόλεμο μεταξύ τους, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Με διάθεση καταστροφικής μανίας και θύματα. Είναι γνωστό, επίσης, ότι οι ναζιστές στρατολογούν εδώ και χρόνια οργανωμένα και συστηματικά από τις ορδές των χούλιγκανς τα νεαρά μέλη των οργανώσεων τους και των ταγμάτων εφόδου. Εμποτίζοντάς τους με το δηλητήριο της μισαλλόδοξης ψευτοθεωρίας τους περί ανωτερότητας της φυλής, υποβάλλοντάς τους σε πλύση εγκεφάλου, ικανοποιώντας το αίσθημα του ανήκειν και προσφέροντάς τους ρόλο ισχυρού και τιμωρού, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εύνοια της στιγμής, την οικονομική κρίση, την οπισθοχώρηση της πολιτικής, την εξαθλίωση μεγάλων στρωμάτων της κοινωνίας, την οργή και την απόγνωση του κόσμου. Έχοντας πια δεδομένη και αναμφισβήτητη δύναμη έπειτα από τις τελευταίες διπλές εκλογές, ξεμύτισαν από το σκοτάδι και το περιθώριο και μετέφεραν στην καρδιά της κοινωνίας και του δημόσιου λόγου το χουλιγκανισμό λόγω και έργω.

Τα κασκολάκια των συλληφθέντων εμπρηστών της Τράπεζας Κύπρου στο Βόλο με τα λογότυπα της Χρυσής Αυγής, κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι διπλωμένα πλάι σ’ αυτά του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ ή του Πειραιά. Τα όπλα – ρεπλικες και τα γκλομπ στο συρτάρι μαζί με φωτοβολίδες, σουγιάδες και κουκούλες. Η φωτογραφία του Χίτλερ, δίπλα στα ινδάλματά τους, τον Κατίδη, τον Αθανασιάδη, τη Γαλάζια Στρατιά κλπ. Τρικυμία εν κρανίω για πολλούς ανήλικους και λίγο μεγαλύτερους. Είναι πολύ επικίνδυνο να τους επιτρέψει η οργανωμένη πολιτεία να παρεμβαίνουν στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι με όρους μίσους και χουλιγκανισμού.

Όπως έφυγαν οι σωστοί φίλαθλοι από τα γήπεδα, καθώς εδραιωμένης της καφρίλας δεν γουστάρουν να σκοτώνονται από οπαδικούς στρατούς για το δικέφαλο ή το δαφνοστεφανωμένο, έτσι οι σωστοί, φιλειρηνικοί πολίτες θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα στο έλεος των καφροκέφαλων, αν δεν επέμβει δραστικά εδώ και τώρα η πολιτεία αντιμετωπίζοντάς τους ως ποινικούς και διώκοντας τους τραμπούκους εντός και εκτός κοινοβουλίου ως συνδεδεμένους με το κοινό έγκλημα. Ως εδώ!

Advertisements

About Der Landstreicher

Ιδού η αληθινή Ταϊτή, δηλαδή: πιστά πλασμένη με τη φαντασία μου. (Πολ Γκογκέν και Σαρλ Μορίς)............... Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια. (Γιώργος Μακρής).............. Und wollt ihr wissen, wer ich bin, ich weiß es selber nicht, ich irre so durchs Leben hin, weiß nicht, wo ich zu Hause bin und will es wissen nicht. (Landstreicherlied, Arnold Waldwagner)...........

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: